Уеб дизайн България - професионален уеб дизайн, оптимизация на сайтове - програмисти, дизайнери, автори и счетоводители

Екипа на Уеб дизайн България ® предлага професионален уеб дизайн, изработване на уеб сайтове, интернет страници, оптимизация - уеб услуги на високо ниво

АКЦЕНТИ


ИНФОРМИРАНЕ В МАТЕРИЯТА НА УЕБ-ДИЗАЙНА И ИНТЕРНЕТ
Екипа на Уеб Дизайн България ® препоръчва на всички, които планират поръчката на изработване на собствен уеб-сайт, да направят предварително запознаване и информиране с материята на уеб дизайна и Интернет бизнеса. Силно препоръчваме също, ако сте планували вече изработката на Вашия сайт, да прочетете нашите Въпроси и отговори, където сме отговорили на някой важни въпроси за уеб-дизайна, интернет сайтовете и тяхното изграждане и развитие.

В секцията Статии и публикации можете да прочетете други важни теми, които са от значение за Вас като настоящи или бъдещи собственици на уеб сайтове.


УЕБ-ДИЗАЙН
Разберете върху какво наблягаме в процеса на нашата работа, на какви принципи държим и с какво нашите проекти са различни. Прегледайте и нашето портфолиото с клиентски проекти в страницата ни за уеб дизайн.

SEO - ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ
Клиентите ни получават към нашите уеб дизайн услуги и безплатна оптимизация на сайтовете за търсачките. Вижте нашите досегашни постижения в оптимиззацията за търсачки и разберете допълнителна любопитна информация.


ВНИМАНИЕ: ЗА ДА БЪДЕ УЕБ-САЙТА ВИ ДОБРЕ ОПТИМИЗАН ЗА ТЪРСАЧКИ И ДА ИЗЛИЗА НА ЧЕЛНИ ПОЗИЦИИ...
...внимателно прочетете статията ни, с която поясняваме какво трябва да предприемите и какво да направите за сайта си, за да се класира на челни позиции в търсещите машини.


Интернет рекламата може да бъде много изгодна инвестиция за вашия уеб-сайт!
Знаете ли, че при едно добро планиране и точен подход, можете да рекламирате в Интернет много изгодно и с максимален резултат. Научете за Интернет рекламата, как да рекламирате, колко струва и какви резултати можете да очаквате, като прочетете нашето интервю за предаването "Парите" на TV7. Интернет рекламата - въпроси и отговори


 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 портфолио и уеб дизайн проекти с изработени уеб сайтове
 оптимизация на сайтове за търсачки, постиженията ни в оптимизирането на уеб сайтове
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

Уеб дизайн България ® - Кои сме ние


 project manager и тиим лидер на Уеб дизайн България Здравейте! Казвам се Антон Радев. Аз съм главен уеб дизайнер и ръководител на проектите. Занимавам се с уеб дизайн от 1999 година и изувачам SEO оптимизация от 4 години. Работил съм в няколко големи български и една американска компания в областта на Интернет технологиите. Имам онлайн сертификат от международната организация за сертифициране на компютърни специалисти Brain Bench - BrainBench International Certificate специалност (Computer Fundamentals) с Transcript ID 6453656 [] и два сертификата на българската организация Тест.бг специалност Интернет Технологии (ID 10508) [].

Можете да се свързвате с мен по всяко време (24/7) на номер 0887 42 73 86 за въпросите, които ви вълнуват, консултации и предложения. PR Public Relations Връзка с клиенти Здравейте! Аз съм Марина Васильовска и отговарям за комуникацията с клиентите. Ние вярваме, че личният контакт с клиента е също толкова важен, колкото и висококвалифицираният труд, с който се отличава екипът ни. Поради това се стремим да го поддържаме гъвкъв и пълноценен.

Ако желаете да си уговорите среща с нас, можете да се свържете с мен на телефон 0888 50 38 52 и за нас ще бъде удоволствие да Ви обслужим. Добрин - снимки и фотография Аз съм Добрин. Търсенията ми в областта на фотографията са да извличам същностното от всеки модел или ситуация. Важно за мен е снимката да "говори", да изразява, а не просто да изобразява. Интересите ми са насочени главно към портретната фотография, но имам опит и в интериорната.

Прецизността и нестандартността са мои водещи принципи.
 главен счетоводител на Уеб Дизайн България Здравейте! Казвам се Таня Стайнова. Моята роля се състои в организацията и управлението на финасовите и организцационни въпроси. Имам завършени степени Бакалавър по специалност "Счетоводство и контрол" в Бургаски Свободен Университет през 2004 г. и Магистър по специалност "Финансов мениджмънт" в Стопанска Академия Д. А. Ценов - гр. Свищов през 2005 г. Работила съм като оперативен и главен счетоводител в няколко фирми, също така и в холдингова структура. В момента управлявам собствена счетоводна къща. За всяка информация, касаеща мениджмънт и финанси се обръщайте към мен на телефон 0887 876 894. Веселин Тодоров Името ми е Веселин Тодоров. Отговарям за потребителския интерфейс на проектите и съм специалист по провеждане на потребителски тестове. Отличаван съм с няколко международни уеб награди, което ме прави изключително горд с работата, която върша. Старая се да работя по световните уеб стандарти за изграждане на страници. Основната ми задача е да правя сайтовете лесни и удобни за употреба. Имам 4 годишен опит с изграждането на приложения за онлайн ползване. Ако искате да получите експертна рецензия за използваемостта на интернет страницата ви, не се колебайте да се свържете с мен на телефон 0883 452 985 редактор в Уеб дизайн България Казвам се Яница Радева и моята задача е свързана с написването и редактирането на текстовете за Вашите проекти. Особеност на съдържанието на статиите за интернет сайтове е, че те се нуждаят, от една страна, да бъдат с правопис, съобразен с нормите на книжовния български език. А от друга – текстовете в сайта е необходимо да бъдат с оптимален обем и с ключови думи, от които зависи оценката на интернет търсачките, а също и възможността да бъдете окрити от Вашите бъдещи клиенти и бизнес партньори.

Имам образователна степен бакалавър (2006) по Българска филология и магистър (2007) по Литературознание, завършени в СУ "Св. Климент Охридски". Публикувам авторски текстове в специализирани медии и онлайн пространството.

 въпроси и отговори - уеб дизайн българия уеб дизайн съвети и статии, публикации проекти портфолио клиенти контакти, консултации и връзка, поддръжка уеб дизайн българия домейни domains домейн оптимизация за търсачки оптимизация на сайтове за търсачки популярност сайтове рейтинг популяризиране търсачки портали директории уеб хостинг качествен надежден уеб-хостинг статистики за трафика посещенията на уеб сайтовете инструменти анализи
Бързо меню:
Select Language:

 сигурност на сайтовете публикуване в търсачки реклама в Интернет 24 часа съпорт и подръжка, контакти

уеб дизайн » началоуеб дизайн услугиоптимизация на сайтове за търсачкиописание на оптимизация на сайтовецени и оферта за seo оптимизация на сайт
популяризиране на сайтовереклама в интернетуеб дизайн ценивъпроси и отговоринашият екипза контактистатии за web дизайна и интернет

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2009   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM     УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ® ФИРМЕН БЛОГ