Интернет реклама и рекламни кампании от Уеб Дизайн България ® Реклама. Поръчайте нашата изгодна реклама в Интернет

Реклама в Интернет сайтове и рекламни кампании от Уеб Дизайн България ®, рекламни стратегии, цени и оферти за реклама в нашата мрежа от сайтове

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА


ИНВЕСТИЦИИ В РЕКЛАМАТА В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО
Интернет рекламата днес е отлична инвестиция за много фирми, компании и сдружения. Рекламата в Интернет е значително много по-евтина, но все повече нараства броя на Интернет потребителите. Това позволява на инвеститорите да развиват успешни рекламни кампании и да популяризират и развият добър бизнес.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА ОТ УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ®
Нашия екип работи усилено последните няколко години и разви своя собствена мрежа от уеб сайтове. Рекламните пакети, които предлагаме са изгодни, на клиентите ни, които са поръчали изработване на интернет уеб сайтове, предлагаме 20% намаление на цената от рекламните ни оферти.

НАД 800 ХИЛЯДИ РЕКЛАМНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ НА САЙТОВЕТЕ НА УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ®
Нашата изградена мрежа от уеб сайтове има над 800 000 рекламни излъчвания на месец и общ сбор на всички вътрешни страници над 40 000. Изгодни цени, намаление за клиенти, поръчали изработка на бизнес уеб сайтове, ефективност.

ВНЕДРЯВАНЕ НА ГЪВКАВИ РЕКЛАМНИ ФОРМАТИ
За Вашата подходяща реклама можем да вградим рекламни карета с връзки към Вашия сайт, рекламни банери или да публикуваме рекламна статия, презентираща Вашия бизнес или услуги.

БОНУСИ И НАМАЛЕНИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ
Нашите клиенти, които са поръчали изработката на бизнес уеб сайт дизайн, или динамичен бизнес сайт, получават 20 процента намаление от цената.


 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 select language version webdesign-bulgaria.com  уеб дизайн българия български език  web design english language
БОНУСИ И ПРОМОЦИИ: Получете едноседмична безплатна реклама при всяка поръчка на Бизнес сайт и безплатна реклама за един месец при поръчка на Динамичен бизнес сайт. Специално безплатно рекламно VIP включване на сайта Ви в рейтинг каталога на сайтове The Rating Network TM
 важно за оптимизацията на сайтове за търсачки ВАЖНО! За да бъде уеб-сайта Ви успешен и добре класиран в Gооglе! Научете какво трябва да знаете и направите.
 Support Център за поддръжка на клиенти - уебдизайн българия ВЪПРОСИ, КОНТАКТИ И КОНСУЛТАЦИИ (02) 981 5687, 0887 427 386;
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

Уеб дизайн България ® » Интернет реклама › Рекламни кампании в Интернет сайтовете от мрежата на Уеб дизайн България ®


Рекламата, която предлагаме е изгодна, както откъм цена, така и откъм оптималност за Вашия просперитет. Уникално предимство е, че за рекламните кампании не трябва да закупувате някакъв брой показвания на банери, които се изчерпват бързо и сравнително безполезно. Предоставяме Ви срещу съответните цени не показвания, а период на кампанията - време, през което Вашата реклама ще се показва на потребителите без да се притеснявате от изчерпването на показванията.

Мрежата от сайтове на Уеб дизайн България има над 800 000 рекламни излъчвания на месец и общ сбор на всички вътрешни страници над 40 000.

Нашата рекламна мрежа от сайтове се състои от:ИНТЕРНЕТ КАТАЛОГ, РЕЙТИНГ КЛАСАЦИЯ - THERATING.NET
THE RATING NETWORK COMPANY TM

www.therating.net
THERATING.NET е едновременно онлайн Интернет каталог, класация на сайтове, обективното им оценяване от уеб оператори на база множество показатели, както и място за намиране и опознаване на бизнес партньори и партньори за бартер взаимоотношения между уебмастъри.

Socialnost.com News logo
www.business-trades.com
Business-trades.com е сайт за бизнес новини и търговия, актуална информация за българската и световните борси, бизнеса в световен мащаб и икономическа информация. В категориите се представят и политически и Интернет новини, свързани с онлайн бизнеса и ресурсите.

www.polezno.info
Информационен сайт за битови съвети за всеки домакин и всеки потребител без ограничение във възраст и пол.

"Полезно.инфо - вашият всекидневен сайт в помощ на всички за всичко за дома, офиса, настроението и здравето"


www.mastilo.info
Онлайн издание МАСТИЛО стартира на 21 април 2006г. с идеята да подпомогне Вашите търсения в онлайн пространството. Ние се грижим да не откривате мастилени петна по страниците.

"Онлайн издание МАСТИЛО търси действията и състоянията, носители на добрите новини, изговаря гледната точка на младите хора за случващото се в културното и извънкултурното пространство, „среща” творци от различни времена и топоси с техните читатели, слушатели, зрители."

Socialnost.com News logo
www.socialnost.com
Socialnost.com е новинарски сайт за социалната, политическата и обществена сфера в България и света. Сайта съдържа и форум за свободни дискусии с категориите Горещи теми, Здравеопазване, Образование, Политика и Криминално.


www.pirotska.com
Онлайн каталог на търговски обекти - магазини, кафенета, хотели, ресторанти. Справочник за търговци, доставчици, клиенти.

"Pirotska.com е Интернет каталог за търговските обекти на ул. „Пиротска” и района. Основната му цел е да доразвива и подпомага търговските връзки между производителите, доставчиците, търговците и потребителите. Търговските обекти ще бъдат представени в цялото българско Интернет пространство. Сайтът е иновационен уеб-каталог, идеален като средство за реклама на търговски обекти. Той разделя местната търговия и бизнес на отделни категории – магазини, заведения, услуги, доставчици, имоти, обяви."www.marketarchive.net
Онлайн архивен каталог на новини от световните стокови борси и пазари от различни индустрии.www.mixbg.net
РАДИО "МИКС" e музикално информационна радиостанция, излъчваща се в интернет на www.mixbg.net. В програмната ни схема преобладават най-добрите подбрани от нас хитове от световната и родна сцена, от всички възможни и популярни стилове. За нас слушателят е по-важен от всичко, затова присъстват радио-игри с награди и т.н. Радио “МИКС” изпълнява и основната си цел да образова, напътства и забавлява подрастващото поколение.www.businessgaze.com
BusinessGaze.com is a web-portal for Small business marketing, advertising industry, economics, Media and Social Resources. Internet, web-design development, custom web page design and more.www.corporation-news.com
Corporation-News.com - Business news, stock markets and finance. Categories: Business, Featured News, Forex, Internet, Markets, Money, Web development and more...
Интернет днес заема една огромна част от световния бизнес, а Интернет рекламата вече надминава мащабите на рекламата в оффлайн медиите като радиото, телевизията и вестниците. Факт е, че най-голямата компания в света за реклама Google отдавна предвидиха това глобално неизбежно налагане на рекламата в Интернет и днес вече са световен лидер. Все повече рекламни агенции влагат своите ресурси в развитието си в Мрежата.

Уеб Дизайн България ® разви своя собствена рекламна мрежа от Интернет сайтове, която постигна добри резултати в рекламирането на своите и клиентските продукти и услуги.
РЕКЛАМЕН ПАКЕТ 1

Текстова връзка на видно място във всички сайтове от мрежата

420 лв на месец (с ДДС)РЕКЛАМЕН ПАКЕТ 2

Текстова връзка на видно място във всички сайтове от мрежата

Банер с размер 468x60 px (или друг размер по договаряне)

620 лв на месец (с ДДС)РЕКЛАМЕН ПАКЕТ 3

Текстова връзка на видно място във всички сайтове от мрежата

Банер с размер 468x60 px (или друг размер по договаряне) на видно място във всички сайтове от мрежата

Рекламни РR статии

820 лв на месец (с ДДС)
РЕКЛАМЕН ПАКЕТ 4

Безсрочни Рекламни РR статии

620 лв (с ДДС)

* Безсрочните рекламни РR статии се таксуват еднократно и се публикуват безсрочноWWW.THERATING.NET

Текстова връзка на видно място във всички страници от сайта - 50 лв на месец (с ДДС).

Текстова връзка плюс банер размер 468x60 px - 120 лв на месец (с ДДС)

ВИП сайт в категория (визуализира се преди всички сайтове в оцветено открояващо се каре) - 90 лв за 4 месеца (с ДДС)

Приоритетен сайт - (визуализира се преди всички сайтове без оцветено открояващо се каре) - 80 лв (с ДДС). Приоритетните сайтове се таксуват еднократно и се публикуват безсрочно

Вертикален банер с максимална ширина 200 пиксела и максимална височина 400 пиксела във всички страници с презентации на участниците в каталога - 270 лв на месец (с ДДС)

ВИП сайт плюс вертикален банер с максимална ширина 200 пиксела и максимална височина 400 пиксела във всички страници с презентации на участниците в каталога - 500 лв за четири месеца (с ДДС)

RSS канал в заглавната страница на сайта - 90 лв на месец

RSS канал в заглавната страница на сайта плюс банер в карето Медийни партьори - 150 лв на месец (с ДДС)WWW.MASTILO.INFO

Тeкстовa връзкa на видно място в онлайн списание Мастило - 50 лв на месец (с ДДС)

Тeкстoва връзкa плюс банер размер 468x60 px на видно място в онлайн списание Мастило - 160 лв на месец (с ДДС)

РR рекламна статия - 50 лв. (с ДДС) еднократна такса. Таксува се и се публикува безсрочно.WWW.POLEZNO.INFO

Тeкстовa връзкa на видно място в сайта Полезно.инфо - 40 лв на месец (с ДДС)

Тeкстoва връзкa плюс банер размер 468x60 px на видно място в в сайта Полезно.инфо - 120 лв на месец (с ДДС)

РR рекламна статия - 30 лв. (с ДДС) еднократна такса. Таксува се и се публикува безсрочно.WWW.PIROTSKA.COM

Тeкстовa връзкa на видно място в сайта PIROTSKA.COM - 40 лв на месец (с ДДС)

Тeкстoва връзкa плюс банер размер 468x60 px на видно място в в сайта PIROTSKA.COM - 120 лв на месец (с ДДС)

РR рекламна статия - 30 лв. (с ДДС) еднократна такса. Таксува се и се публикува безсрочно.ИНТЕРНЕТ РАДИО МИКС
MIXBG.NET


Банер размер 468x60px - 120 лв на месец за 40% показвания.

Банер размер 120x240px - 120 лв на месец за 40% показвания.

Банер размер 120x80px - 50 лв на месец за 40% показвания.

Текстова връзка - 60 лв на месец.WWW.SOCIALNOST.COM

Тeкстовa връзкa на видно място в сайта SOCIALNOST.COM - 60 лв на месец (с ДДС)

Тeкстoва връзкa плюс банер размер 468x60 px на видно място в в сайта PIROTSKA.COM - 170 лв на месец (с ДДС)

РR рекламна статия - 50 лв. (с ДДС) еднократна такса. Таксува се и се публикува безсрочно.WWW.BUSINESS-TRADES.COM

Тeкстовa връзкa на видно място в сайта за бизнес новини BUSINESS-TRADES.COM - 80 лв на месец (с ДДС)

Тeкстoва връзкa плюс банер размер 468x60 px на видно място в в сайта BUSINESS-TRADES.COM - 190 лв на месец (с ДДС)

РR рекламна статия - 80 лв. (с ДДС) еднократна такса. Таксува се и се публикува безсрочно.WWW.CORPORATION-NEWS.COM

Тeкстовa връзкa на видно място в сайта за бизнес новини CORPORATION-NEWS.COM - 80 лв на месец (с ДДС)

Тeкстoва връзкa плюс банер размер 468x60 px на видно място в в сайта CORPORATION-NEWS.COM - 190 лв на месец (с ДДС)

РR рекламна статия - 80 лв. (с ДДС) еднократна такса. Таксува се и се публикува безсрочно.

Подходяща реклама за сайтове на английски езикWWW.BUSINESSGAZE.COM

Тeкстовa връзкa на видно място в сайта за бизнес новини BUSINESSGAZE.COM - 80 лв на месец (с ДДС)

Тeкстoва връзкa плюс банер размер 468x60 px на видно място в в сайта BUSINESSGAZE.COM - 190 лв на месец (с ДДС)

РR рекламна статия - 80 лв. (с ДДС) еднократна такса. Таксува се и се публикува безсрочно.

Подходяща реклама за сайтове на английски език

Рекламните пакети 1, 2, 3 и 4 не включват сайта на Онлайн Радио Микс (www.mixbg.net). Той има индивидуална оферти, която не е в промоцията на общия пакет и е обявена на същата страница по-горе.

Минималната поръчка на реклама във всички пакети реклама във всички сайтове е за срок от един месец.
Бързо меню:
Select Language:

 сигурност на сайтовете  публикуване в търсачки  реклама в Интернет  24 часа съпорт и поддръжка, контакти

началоуеб дизайноптимизацияпопулярнострекламацени и бонусивъпроси и отговоринашият екипза контактистатии

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2008   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM