Няколко препоръки и съвети за клиентите при търсене на изпълнител за уеб дизайн услуги и Интернет Web проекти

Препоръките на студио Уеб Дизайн България ® към клиентите си и търсещите изпълнител за проекти, свързани с уеб дизайн и други уеб Интернет разработки и услуги

АКЦЕНТИ


ПОДГОТОВКА ОТ СТРАНА НА КЛИЕНТА ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА УЕБ ДИЗАЙН И ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ
Добра идея е предварителната подготовка да започне със запознаване с уеб дизайн тематиката и процеса на изработване на уеб сайтовете. Необходимо е да извършите основно запознаване с терминологията и технологията на уеб дизайна и Интернет сайтовете и тяхната работа. В Мрежата има публикувани голямо количество материали, които могат да Ви помогнат. Научете какви са разликите между статичен сайт и динамичен сайт, прочетете подробности за домейн имената, уеб хостинга и др. Ние ще се потрудим в този сайт да предоставим достатъчно количество информацията по темата. Прочетете страниците "Въпроси и отговори" и материалите в "Статии и публикации". Това ще Ви даде задоволително ниво на информираност, като за в бъдеще ще обогатяваме нашата помощна база със статии и информация за уеб дизайна, Интернет страниците и сайтовете и други значими неща за уеб разработването и web проектите.

КОМУНИКАЦИЯТА ПРИ КЛИЕНТИТЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА УЕБ ДИЗАЙН ПРОЕКТИТЕ
Безпрепятстваната комуникация между клиента и изпълнителя е голяма стъпка напред към гладката работа по проектите, като по този начин се избягват излишни забавяния, причинени от трудна връзка между клиентите и разработчиците на уеб сайтовете. Осигурете адекватно лице, запознато отлично с проекта, който може да бъде на линия, когато важни въпроси трябва да се обсъждат с изпълнителя. Ако имате време и най-добре познавате спецификацията на Вашия проект, можете самите Вие да бъдете лицето за контакт.


Търсете най-гъвкавите опции и начини за изпълнение на проектите. Обсъждайте с изпълнителите работата по Вашия уеб сайт. Търсете съветите на специалите, които сте наели за изработването на Вашия уеб дизайн и уеб сайт, те ще Ви предложат подходящи варианти и добри предложения. Прочетете статията по-долу, в която представяме подробно нашите при търсене на изпълнител за Вашия проект за уеб дизайн или изработване на уеб сайт.

 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 select language version webdesign-bulgaria.com  уеб дизайн българия български език  web design english language
БОНУСИ И ПРОМОЦИИ: Получете едноседмична безплатна реклама при всяка поръчка на Бизнес сайт и безплатна реклама за един месец при поръчка на Динамичен бизнес сайт. Специално безплатно рекламно VIP включване на сайта Ви в рейтинг каталога на сайтове The Rating Network TM
 важно за оптимизацията на сайтове за търсачки ВАЖНО! За да бъде уеб-сайта Ви успешен и добре класиран в Gооglе! Научете какво трябва да знаете и направите.
 Support Център за поддръжка на клиенти - уебдизайн българия ВЪПРОСИ, КОНТАКТИ И КОНСУЛТАЦИИ (02) 981 5687, 0887 427 386;
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

Съвети към клиентите при търсене на изпълнител за проект


 Уеб дизайн България
За да бъде един проект успешно създаден от начало до край и работата по него да върви гладко, освен уменията и подготовката на разработчиците, е необходимо и подходящото отношение на поръчителя към целия процес.

С много клиенти е приятно да се работи, но често важни неща се пренебрегват, защото на пръв поглед изглеждат странични и не толкова необходими.

Отделяйте необходимото време. Интересувайте се, четете статии като тази... Много хора смятат, че след като са отделили известно време, търсейки екип, който да изработи сайта им, разработчиците ще свършат работата си сами. На практика обаче не е така.

Осигурете на екипа, които е поел проекта Ви, лице или няколко лица за контакт, с които ще могат да се свързват при необходимост за въпроси и предложения. Така ще се спестят много ценно време и енергия и за двете страни, като се избегнат хаотични телефонни разговори или писане на електронна поща до лица, които не е сигурно дали ще могат да дадат отговори или да приемат сериозно предложенията.

Не бъдете статични в намеренията и задачите си. Когато възлагате изработването на уеб сайт, или например оптимизирането на такъв за търсещите машини (търсачките), не залагайте единствено на видяното от вас в Интернет при сайтовете на конкуренцията Ви, или съветите на приятели и колеги. След като представите изискванията си на разработчиците, помолете ги да представят и тяхната концепция, тяхното виждане на нещата от по-друг ъгъл. Попитайте ги за съвети и идеи. След това намерете заедно с тях средата, съставете заедно балансиран план-проект. В нашата практика често клиенти изискват уеб сайта им да има дадени функционалности, които обаче няма да бъдат в особен плюс, а биха израходили много време и ресурс. В същото време, клиентите не желаят елементи или идеи, които биха били много ползотворни, защото им се струват например несериозни или ненужни.

Избягвайте да внушавате строгост с фрази като "Ние сме сериозна фирма и проекта е много важен" или "Ще се конкурирате с голям брой други сериозни фирми" и т.н. Подобна атмосфера не е оптимална. Всички проекти и всеки уеб дизайн и сайт са важни. Няма несериозни фирми.

Наскоро ни подвърлиха по телефона репликата "В проектите нямате сайтове на известни фирми". Тук господина можеше да се сблъска с отговора-въпрос "А вие известна фирма ли сте?". Няма известни и неизвестни фирми, сериозни и несериозни проекти. Всеки проект се създава, за да удовлетвори нуждите на поръчителите.

Не притискайте с кратки и фиксирани срокове. Планирайте добре! Не очаквайте разработчика да компенсира с бърза работа. С напрежение не се постигат нужните качество и стабилност.

Информирайте разработчиците за планирания бюджет. Много хора смятат, че като дават такава информация, ще им вземат повече пари от необходимото. Обикновено бюджетът е определящ фактор за максимално точно съставяне на план за работа. Не искайте "максимално евтин вариант". Това придава несериозен тон и вероятно разработчика ще си помисли, че не държите особено на онлайн пръсъствието си.

Не изисквайте предложения за дизайн и идеи за функционалността, докато все още избирате изпълнител. При бегло наличие на информация, най-вероятно ще получите само готови шаблони за показно, или вече създаден дизайн в миналото.

Не се впечатлявайте от красиви сложни думи и обещания. Вашият проект ще бъде успешен ако е съзададен от професионален труд, а не от примамливи обещания за успехи.Бързо меню:
Select Language:

 сигурност на сайтовете  публикуване в търсачки  реклама в Интернет  24 часа съпорт и подръжка, контакти

началоуеб дизайноптимизацияпопулярнострекламацени и бонусивъпроси и отговоринашият екипза контактистатии

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2008   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM