Статии и публикации, Съвети при търсене на уеб дизайн изпълнител, наблюдение на маркетинга, Интернет ресурси и помощ

Помощни материали свързани с уеб дизайна и Интернет домейни и уеб хостинг информация, интернет рекламата и бизнес развитието в Мрежата Изработване на уеб сайтове

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ®


Помощни и информационни материали и статии за Уеб дизайн услугите и Интернет ресурсите за уеб сайтове
В тази секция от нашия фирмен уеб сайт Ви представяме полезна информация и помощни ресурси, статии и публикации за уеб дизайн услугите, Интернет развитието и уеб проектите. Научете повече за процеса на изработка на уеб сайтовете, web дизайн разработката като съвкупност от прецизни действия. Какво представява оптимизацията на уеб сайтовете за търсачки. Какво е домейн име и важността му за Вашия бизнес имидж и успеха на Вашия web сайт в търсачките. Како е уеб хостинг, за какво служи и защо Ви е необходим качествен и надежден уеб хостинг за вашия уеб сайт и Интернет страници.


ОБОГАТЕТЕ ОБЩАТА СИ КУЛТУРА В ИНТЕРНЕТ ТЕРМИНОЛОГИЯТА
Когато предприемете действия по създаване на Вашия уеб сайт и започнете Интернет развитието на бизнеса си, без съмнение ще се сблъскате с огромно количество информация и терминология, която може да Ви смути. В тази секция от сайта на Уеб Дизайн България ® ще намерите обяснения и полезна информация, която ще Ви просветли по много от непознатите ви термини. Предоставяме Ви начин, да вникнете малко по-дълбоко в идеите, процесите и терминологията в Инернет и по специално, сферата на уеб дизайн услугите и поддържането и развитието на Вашите бизнес или лични презентационни уеб сайтове.

Какво е domain име, за какво служи, защо е необходим внимателен избор.
Какво е уеб хостинг, каква е функцията му и защо е важен за Вашия уеб сайт
Информация за DNS/NS записи, IP адреси, пренасочвания, META тагове и заглавия и още много информация потърсене в нашите статии и помощни ресурси...


Оптимизацията за търсачки - новата характеристика на Интернет маркетинга днес!
Една добре изпълнена и поддържана SEO кампания и стратегия можете да донесе много повече резултати от за сайта Ви дори от скъпа рекламна кампания.


 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 select language version webdesign-bulgaria.com  уеб дизайн българия български език  web design english language
БОНУСИ И ПРОМОЦИИ: Получете едноседмична безплатна реклама при всяка поръчка на Бизнес сайт и безплатна реклама за един месец при поръчка на Динамичен бизнес сайт. Специално безплатно рекламно VIP включване на сайта Ви в рейтинг каталога на сайтове The Rating Network TM
 важно за оптимизацията на сайтове за търсачки ВАЖНО! За да бъде уеб-сайта Ви успешен и добре класиран в Gооglе! Научете какво трябва да знаете и направите.
 Support Център за поддръжка на клиенти - уебдизайн българия ВЪПРОСИ, КОНТАКТИ И КОНСУЛТАЦИИ (02) 981 5687, 0887 427 386;
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

Уеб дизайн България » Статии, материали и съвети за уеб дизайна и Интернет › Помощни материали и ресурси за Интернет бизнеса и терминологията в уеб проектите


Съвети към клиентите при търсене на изпълнител

За да бъде един проект успешно създаден от начало до край и работата по него да върви гладко, освен уменията и подготовката на разработчиците, е необходимо и подходящото отношение на поръчителя към целия процес.

С много клиенти е приятно да се работи, но често важни неща се пренебрегват, защото на пръв поглед изглеждат странични и не толкова необходими. Статията споделя опит и предава от съветите на световни разработчици в бранша.

Прочети цялата статия » Съвети към клиентите при търсене на изпълнител


Съвети за спечелване на доверието на посетителите на Вашия уеб-сайт

Ще имате само един шанс за Вашето идеално първо впечатление. Не можете да впечатлите посетителите си само с един ход. За да спечелите доверието им, трябва да направите поредица от подходящи стъпки, които те ще оценят, разглеждайки сайта Ви. Прочетете, за да научите колко е важно за Вашия бизнес всички детайли в уеб сайта Ви да бъдат старателно изгладени. Престижа се постига със стратегия и креативност.

Прочети цялата статия » Съвети за спечелване на доверието...


Умения за наблюдения на Маркетинга

Умението за наблюдение на маркетинга не е вродено у всеки. Успешните и неуспешните проекти са достъпни до всички (особено успешните).

Въпреки това, много бизнес лица не се сещат за този факт и залагат на субективното си мнение и идея относно важна маркетинг стъпка, като изграждането на бизнес уеб сайт за своята фирма. Не правете до болка познати грешки, разширете кръгозора на възприемчивост, за да бъде и бизнеса Ви гъвкав в Мрежата. В статията ще намерите няколко типични примера за неподходящ подход към новите води на Интернет, в които навлизат много бизнесмени и предприемачи.

Прочети цялата статия » Умения за наблюдения на Маркетинга


Интернет сайтовете не са само уеб дизайн

90 % от хората, които смятат, че имат ясна идея какво е Интернет и какво представлява уеб дизайна и изработката на уеб страници, имат едно доста остаряло и погрешно схващане на материята. В България, тези въпроси са още по-мътни.

Потребителите в страната ни днес са вече около милион и половина, но тяхната култура и ниво на познания, освен че са с няколко години назад, а и са стеснени само до собствените им потребителски интереси и ползваемост. За какво плащат клиенти, за какво искат да плащат и за какво смятат, че е добре да платят.

Прочети цялата статия » Интернет сайтовете не са само уеб дизайн


Планиране, уеб дизайн и принципи на изграждането на корпоративен уеб сайт

Корпоративният сайт в наши дни комбинира приемуществата на всички медии, като същевременно предлага информация за продукцията и услугите на корпорацията и помага изграждането на корпоративния имидж в публичността, като организира цялата информация в Интернет пространството и предоставя информационните канали, предлаганите услуги и реклами в реално време, благодарение на новите Уеб технологии.

Типичните за уеб-средата дейности по планиране на сайта се състоят в подреждане на приоритетите и определяне на изискванията, на които да отговоря сайтът. По отношение на приоритетите маркетинговите и рекламни специалисти трябва да изберат дали информацията да е генарализирана и насочена към широк кръг от хора, или да е експертна и специализирана.

Прочети цялата статия » Планиране, уеб дизайн и принципи на изграждането на корпоративен уеб сайт


Ефективни решения и уеб дизайн на сайтове за електронна търговия

Широко разпространената възможност за високоскоростна Интернет връзка се отразява във все по-големия брой потребители, които правят поръчки онлайн.

Това значи, че собственици на бизнес от всички браншове - от тези, които работят от дома до големите, масови търговци - могат да достигнат до повече купувачи и да правят значително по-големи постъпления от когато и да било преди. Има много теории и съвети за маркетинг и реклама на онлайн магазините, а маркетингът и рекламата определено са фактори, които трябва да се имат предвид. Но при прекаленото акцентиране върху маркетингът, много бизнес собственици пренебрегват фундаментален аспект на електронната търговия: уеб дизайнът.

Прочети цялата статия » Ефективни решения и уеб дизайн на сайтове за електронна търговия


Техника и методи за изграждане на имидж. История и практика на Връзките с обществеността

Ние всички вярваме в силата и значението на комуникацията – като обмен на някаква информация и в хода на човешката си дейност непрекъснато го доказваме. Всяка организация или обществена група която осъществява добри комуникации с вътрешните си и външни публики се стреми да просвещава и обогатява знанията на хората, за предмета и на дейност.

Въпреки и усилията, обаче на специалистите упражняващи PR, неразбирането за това какво представляват “Връзките с обществеността” и какви са нейните функции изобилства от неразбиране в съвременното общество.

Прочети цялата статия » Техника и методи за изграждане на имидж


Реклама, Public Relations и продажби

Средствата на пъблик рилейшънс могат условно да се разделят на средства за масово въздействие - пресконференции и брифинги, научни сесии, симпозиуми, колоквиуми, изложения, представителни изложби, юбилейни тържества, конкурси и викторини, различни документални, информационни, научно-популярни и учебни филми, банери, фирмено лого, печат и печатни рекламни изделия (включително фирмени издания), годишни отчети, баланси и доклади, нагледна агитация и др.

Като част от комуникационната политика на фирмата личните продажби представляват устно представяне на стоките в хода на беседата с един или наколко потенциални потребители с цел извършване на покупка.

Прочети цялата статия » Реклама, Public Relations и продажби


Какво може да очаквате от Вашата оптимизация на сайта за търсачките

Всеки собственик на уеб сайт търси ефективен начин да популяризира услугите и бизнеса си. Онлайн маркетинга е фактор, който никой не може да си позволи да пропусне. Днес оптимизацията на сайтовете за търсачки е основен подход и начин за милиони сайтове по света да достигат до множество Интернет потребители и потенциални клиенти и бизнес партньори. Какво очакват собствениците на бизнес уеб сайтовете и с какво може да Ви помогне адекватната оптимизация за търсачките и SEO кампания.

Прочети цялата статия » Какво може да очаквате от Вашата оптимизация на сайта за търсачките


Съвети за добро структуриране и оптимизация на Вашия уеб сайт

Фирмите за уеб дизайн и оптимизация на сайтове за търсачки в борбата си за надмощие постепенно създават едно явление, което води до тенденция за спад на качеството на създаваните уеб сайтове. Уеб дизайна, структурирането и оптимизацията често се правят прибързано с цел спестяване на време и труд. Кое е най-важното, което трябва да притежавате, за да заеме Вашия уеб сайт или услугите Ви своето почетно място на красив остров сред Интернет океана? Вашия стремеж за съперничество и конкурентно способност.

Прочети цялата статия » Съвети за добро структуриране и оптимизация на Вашия уеб сайт


Кой притежава правата на Вашия уеб сайт

Вие сте писател или художник, творец или изобретател и имате нуждата да изразите себе си, и вашето творение по някакъв начин. Наемате професионален уеб-дизайнер и му плащате да превърне душата ви в част от Електронната вселена. Всичко е готово и вие вече можете да покажете на целия свят това, което е било в сърцето ви. Помнете, че не всичко, което намирате в Интернет е безплатно и свободно, както и че, всичко което Вие разработвате носи Вашия лиценз.

Прочети цялата статия » Кой притежава правата на Вашия уеб сайт


Индексирайте сайта си в машините за търсене

Малко след развитието на мрежите, които днес се обединяват в Интернет, се появиха по съвсем естествен път каталозите и директориите. Те поставиха корена на днешните търсещи машини или както ги наричаме "търсачки". Със значителното увеличение на броя на Интернет сайтовете, се увеличи и броя на каталозите, порталите и директориите. Не пропускайте тази стъпка, защото тя е началото на Вашия бизнес успех и начин, всеки уеб сайт да достигне до своите посетители.

Прочети цялата статия » Индексирайте сайта си в машините за търсене


Търговските марки в META

Интернет е една от областите, в които често срещано явление е нарушение или злоупотреба с дадена търговска марка. По-специално внимание ще обърнем на белезите в частта на етикетът META, който се намира в сорс-кодът на уеб сайтовете. Google започва да деиндексира хиляди уеб страници, съдържащи прекоморното използване на текст с търговски марки в себе си.

Прочети цялата статия » Търговските марки в META


Формулярът за разрешение

Ако сте издател, автор или уеб-дизайнер, понякога може да решите да използвате защитата собственост на други лица. Тази собственост може да бъде текст, графики, снимки, логота. Зад тях често стоят определени условия за ползване и най-вероятно притежават определени права за неприкосновеност и публичност. Проверявайте материалите, с който работите и е създаден Вашия уеб сайт, защото понякога авторите им не приемат добре непозволеното използване, или искат определена такса.

Прочети цялата статия » Формулярът за разрешение


Правилна структура на кода и съдържанието

За да говорим за тези понятия, нужно е първо да ги уточним. Става въпрос за правилните действия, които предприемате в плановете си и самата разработка на сайта, който създавате. За тези, които не са забелязали, в днешно време резултатите в търсещите машини не се влияят само от ключовите думи и описанията на сайта в HEAD частта на уеб документа.
Съществуват спорове между специалистите в областта, дали валидирания код е от сериозно значение или не е, но ако нямате представа от темата, статията ще Ви запознае със съществуването на стандарти в писането на сорс кода.

Прочети цялата статия » Правилна структура на кода и съдържанието


Интернет - Вторият ренесанс

Срещали ли сте из Интернет сайтове, в които ви се задава риторичния въпрос "Защо...?" Защо трябва да използвате продуктите на ЕдиКой си ООД или защо кучето ви трябва задължително да се храни с ХапиДог Миъл бисквитки, например. Аз съм срещал в Интернет и рекламни изяви "Защо трябва да поръчате вашият уеб сайт при нас?"
Цветния свят на Мрежата, погледнат от по-различен ъгъл - този на хората с проблеми със зрителните възприятия.

Прочети цялата статия » Интернет - Вторият ренесансСтатии от фирмения блог на Уеб Дизайн България ®
» Представяне на актуализираното ни портфолио с проекти...
Вече можете да разгледате нашето ново актуализирано и подобрено портфолио с уеб проекти на Уеб Дизайн България ®...

» Съвети за добро структуриране и оптимизация на Вашия уеб сайт
Няколко полезни и важни насоки и съвети за уеб дизайнери и собственици на уеб сайтове за оптимизация на сайтовете за търсачки и по-добро структуриране на проектите...

» Позиции в търсачките
Как се определят позициите на уеб сайтовете в търсачките и какви са очакванията на собствениците на бизнес уеб сайтовете, как оптимизацията на сайтовете за търсачки влияе на публичното мнение и очакване...

» Конверсия на уеб сайтовете, най-важния елемент
Най-важното за всеки бизнес уеб сайт е така наречената "конверсия". Превръщане на посетителите на уеб сайта Ви в клиенти и бизнес партньори. Вашия уеб сайт може да има много посетители, но конверсията им в печалба е важна част от планирането на маркетинг стратегията на бизнеса Ви...

» Удобни уеб сайтове чрез подходящ уеб дизайн и структуриране
И малките и големите бизнес или лични уеб сайтове е необходимо да бъдат лесни и удобни за ползване от Интернет потребителите и търсачките. Повишете потенциала на Вашия уеб сайт, за да има максимална полза от него в Мрежата и посетителите Ви да бъдат удовлетворени...
» Какво може да очаквате от оптимизацията на сайтовете за търсачки...
Какво можете да очаквате от професионалната оптимизация на сайтове за търсачки и фирмите, предлагащи тази услуга...

» Защо търсачките наказват уеб сайтове и как да предпазим своя уеб сайт
Прекомерната "оптимизация на сайтовете" може да доведе до наказания за Вашия уеб сайт от страна на търсачките. Не рискувайте с опасни методи за оптимизация...

» Трафик на Интернет уеб сайтовете
Какво е трафика на Вашия уеб сайт, как се образува и как нараства. Защо оптимизацията на уеб сайтовете за търсещите машини увеличава трафика на сайтовете? Кой е важния ценен трафик за Вашия бизнес уеб сайт...

» Възвръщаемост на инвестициите от уеб дизайна и поддръжката на уеб сайтове
За да създадете успешен уеб сайт е необходимо изработката на професионален уеб дизайн, отлична оптимизация на сайта за търсачките и разходи за поддържането му за в бъдеще. За всичко това са необходими много разходи. За това за всеки бизнес е важно да има възвръщаемост на инвестициите...

» PR кампаниите на маркетинг специалистите в Интернет
Рекламата в Интернет се развива с всеки изминал ден и маркетинг специалистите се насочват все по силно към Интернет рекламата и се борят за създаването на максимално успешни PR кампании в социалните мрежи, публичните блогове и други обществени ресурси на Мрежата...

Бързо меню:
Select Language:

 сигурност на сайтовете  публикуване в търсачки  реклама в Интернет  24 часа съпорт и подръжка, контакти

уеб дизайн началоуеб дизайнseo оптимизация на сайтове за търсачкипопуляризиране на уеб сайтовереклама в интернетцени на уеб дизайн пакетите и бонуси
въпроси и отговоринашият екипза контактистатии и помощни материали за уеб дизайна и интернет

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2008   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM     УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ® ФИРМЕН БЛОГ