Уеб дизайн България ® уеб дизайн SEO оптимизация на сайтове и страници, Интернет реклама въпроси и отговори

Въпроси и отговори за уеб дизайна, SEO оптимизацията на сайтове за търсачки, Реклама в Интернет, Флаш сайтове и бизнес сайтове » Уеб Дизайн България ®

АКЦЕНТИ


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА УЕБ ДИЗАЙНА, ИЗРАБОТВАНЕТО НА УЕБ САЙТОВЕ И ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ, ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА
Не забравяйте, че винаги може да разчитате на нас за консултация и въпроси. Информирайте се свободно с информацията, публикувана в нашия уеб сайт, ако имате допълнителни неясноти и въпроси, нашите телефони, ICQ и Skype са отворени за вас.


КАКВО ТОЧНО Е SEO ОПТИМИЗАЦИЯТА НА УЕБ САЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ
Днес е масово разпространена услугата SEO оптимизация на сайтове за търсачките. Фирмите, които предлагат този вид уеб услуга всеки ден увеличават броя си, но какво точно представлява това, за обикновенния Интернет потребител е сложен въпрос, забулен зад много съмнения и заблуди. Прочетете нашите статии, за да получите максимално светлина над материята.

Прочетете нашата публикувана информация с въпроси и отговори за уеб диайна, уеб сайтовете и рекламата в Интернет. Информирането Ви позволява да действате по обективно и да взимате по-адекватни действания по отношение на Вашите прокти и планове за развитието и изграждането на уеб сайтовете Ви, рекламата в Интернет и стратегическия подход на онлайн бизнеса Ви.


Оптимизацията за търсачки - новата характеристика на Интернет маркетинга днес!
Една добре изпълнена и поддържана SEO кампания и стратегия можете да донесе много повече резултати от за сайта Ви дори от скъпа рекламна кампания.


 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 select language version webdesign-bulgaria.com  уеб дизайн българия български език  web design english language
БОНУСИ И ПРОМОЦИИ: Получете едноседмична безплатна реклама при всяка поръчка на Бизнес сайт и безплатна реклама за един месец при поръчка на Динамичен бизнес сайт. Специално безплатно рекламно VIP включване на сайта Ви в рейтинг каталога на сайтове The Rating Network TM
 важно за оптимизацията на сайтове за търсачки ВАЖНО! За да бъде уеб-сайта Ви успешен и добре класиран в Gооglе! Научете какво трябва да знаете и направите.
 Support Център за поддръжка на клиенти - уебдизайн българия ВЪПРОСИ, КОНТАКТИ И КОНСУЛТАЦИИ (02) 981 5687, 0887 427 386;
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

Уеб дизайн България » Въпроси и отговори за уеб дизайна, изработването на интернет страници и уеб сайтове › Интернет реклама › SEO оптимизация на сайтове за търсачки › Домейни и уеб хостинг


Какво е различно при Вашите уеб дизайн услуги?

Ние сме екип, който не просто прави уеб дизайн и създава страници в Интернет. Ние се грижим за сайта на клиента, като се стремим пълноценно да създадем успешен проект, от който всъщност се нуждае бизнеса на клиентите ни.


С какво точно Вашите уеб дизайн услуги са различни? С какво гарантирате успеха на клиентските сайтове?

Ние не гарантираме бизнес успехи. Ние създаваме сайтове, които са достъпни, удобни за потребителите, приятни и лесни за употреба. По този начин посетителят вече е удовлетворен откъм удобство. Чрез пълноценната SEO оптимизация за търсачки, публикации на сайта в портали и директории, осигуряваме достъп на потребители и потенциалните клиенти до сайта.


Какво е SEO оптимизация? А какво е директория? Какво е общото с уеб дизайна?

SEO оптимизация за тъсрачки е процес, който включва специфичен начин и умения на работа, при създаване на един сайт, както и старание и положен труд след завършването на проекта. Основната цел е осигуряването на максимален брой посетители, които са Вашите потенциални клиенти.

Директория се нарича място в Интернет, където има поместени огромен брой уеб сайтове, организирани по категории и тематики. От там, голяма част от Интернет потребителите, обичат да се снабдяват с колекции от качествени и полезни за тях уеб сайтове.
Общото с уеб дизайна е, че процесът на оптимизация и правилната кампания по разпространенето на сайта, е задължително условие за успеха на уеб сайта Ви и от там - за по-успешния Ви бизнес.


Флаш сайтовете и цветните "мултимедийни иновации" - заблуда и сериозни недостатъци

Често с нас се свързват хора, желаещи изработването на флаш сайтове, които съдържат много анимирани и ефектни елементи. Тяхното мнение е, че един такъв сайт ще привлича с по-голям успех посетители и клиенти.
Истината, естествено отново е по-далеч от твърдението. Анимационните ефекти, пъстроцветните сайтове, анимираните, силно контрастни банери и играта с формата и цветовете на текстовите блокове е много опасна стъпка, която правят такива сигурни в успеха си хора.

Истината е, че днес Интернет потребителят има много по-високо ниво на култура и практика в Мрежата. Посетителите на сайтовете са уморени до силна досада от "мултимедията". Натоварващият флаш сайт, пъстрите, бързо сменящи се кадри в банерите, или други елементи в уеб страницата, дразнят сетивата на потребителя още от времената на JAVA аплетите - преди Micromedia да създаде софтуера Flash и браузърите да включат SWF поддръжката и флаш файловете, чието вграждане дори бе отказано да се въведе като Web стандарт от Световния Уеб консорциум (W3C).

Всички масово използвани браузъри, днес вече силно наблягат на все по-лесното си настройване от потребителите и особено опциите за специфични скриптови и флаш елементи. Интернет потребителите днес лесно могат просто да изключат от браузърите си поддръжката на на анимация, флаш елементи и някои скриптови команди от JavaScript. Браузър, с изключена такава поддръжка, просто няма да покаже мултимедийните елементи, или дори цели флаш сайтове.

Но нека да погледнем нещата и от по-сериозен ъгъл - Интернет търсачките. Ботовете на търсещите машини, като GoogleBot например, трудно индексират на сървърите си флаш и мултимедийни елементи. Самите Google, в съветите си към уебмастърите, препоръчват максималното избягване на всякакъв вид вредни за рейтинга и индексирането на сайта технологии, докато чистия текст и снимков материал, е добре приеман и оказва силно влияние в позициите на сайта в търсачките.
Една такава вреда обаче, би била пагубна за всеки бизнес уебсайт, целящ максимално достъпността до възможно най-голям брой посетители. За това ние също силно препоръчваме на нашите потенциални клиенти избягването на подобни стъпки.


Колко време е необходимо да се изработи един сайт?

Времето за изработване зависи от сложността на изискванията. При малки проекти две седмици са достатъчно време, но понякога се изисква повече от месец.

Какво ще стане, ако сайтът ми спре да работи?

Ние ще обявим даден сайт за готов и ще го предоставим на клиента, само след като се убедим, че е минал всички тестове и работи коректно. Един сайт може да спре заради технически проблем на сървъра, на който е разположен. В този случай фирмата, която предоставя хостинга, във всички случаи прави възможното за бързото отстраняване на проблема. В 99% от случаите, възникнал проблем не се забелязва, поради краткотрайността си. Друга причина, заради която сайт може да спре, е външна злонамерена намеса на недоброжелателно лице. Ние осигуряваме максималната защита, на която сме способни. При всички случаи резервни копия на сайта автоматично се създават от програми, които го съхраняват непокътнат. Системният администратор на сървъра може да възстанови щетите бързо. И последната причина, поради която един сайт не се вижда, е проблем някъде по трасетата между локални Интернет доставчици. С тези случаи сме се сблъсквали всички и там проблемът се решава независимо от техническите лица на съответната фирма-доставчик. Въпреки, че има технически лица, отговорни за постоянната работа на сървърите, ние редовно следим дали сайтовете на нашите клиенти работят.


Познат ми сподели, че е отделил бюджет за Интернет реклама и че без да направя същото няма да имам никакъв успех. Вие ще ми изисквате ли суми, необявени в "Цени и бонуси"?

Моделът е прост - колкото по-голямо е търсенето и предлагането във Вашата локална зона на бизнес, толкова по-трудно е промъкването през голямата конкуренция. За това SEO оптимизацията и кампаниите по разпространяване на сайта, както и рекламните кампании трябва да се прецизни.
Няма да Ви изискваме никакви допълнителни суми извън обявените цени за услугата с общо название Уеб дизайн. Обявили сме, че за всеки наш клиент ние извършваме гореспоменатата SEO оптимизация за търсачки безплатно. Това е начин чрез положено от нас време и труд да Ви подсигурим посетители на сайта, който ще Ви изработим безплатно. Истината е, че резултати тук има и са винаги уникални за всеки тип бизнес, вид маркетингова стратегия, гео-зона, типа на потребители и много други фактори. За реклама обикновенно говорим с клиентите, когато всичко е завършено и започне да действа ефектът от SEO оптимизацията и публикуването на сайта в търсачките и директориите. Естествено не е изключено и препоръчително закупуването на текстови връзки в други сайтове, които ще водят към Вашия, за да се покачи стойността на Link Popularity фактора, който е един от определящите за покачването на сайта Ви в резултатите от търсенето в търсещите машини (търсачките).


Какви ориентировъчни суми биха били достатъчни за реклама в Интернет?

Факт е, че в Интернет днес още могат да се извършват добри успешни рекламни кампании, които не изискват големи суми пари. Закупуването на текстови връзки не изисква големи суми, а рекламата в спонсорираните връзки в Google е в порядъка между 80 и 100-200 лв. на месец. Всички знаем за рекламните площадки в големите портали и информационни сайтове като Нюз.бг, Дир.бг, Гювеча и други. Там рекламата струва хиляди левове, но всъщност не е толкова ефективна, защото там десетки хилядите посетители на сайтовете натискат връзките и банерите безраборно, хаотично и от любопитсво накъде води даден банер. Голяма част от тях даже очакват промоционални оферти, онлайн игри, томболи при регистрация и забавления. 99% от тях не са стойностни потенциални клиенти за Вашия бизнес. Ето за това, ние препоръчваме стриктна, таргетирана целенасочена реклама, която в същото време не изисква големи суми за рекламен бюджет. Ние предлагаме на нашите клиенти, поръчали изработка на сайтове, намаление в цената на рекламните връзки в нашата мрежа от сайтове, както и помагаме при необходимост воденето на рекламни кампании в Гугъл, например, където рекламодателят заплаща цена само за натисната реклама, чиято цена и до днес е сравнително ниска.

Прочетете интервюто Интернет рекламата - въпроси и отговори - Въпросите и отговорите са подготвени за интервю за предаването "Парите" в телевизия TV7.

Още помощни ресурси и статии: Въпроси и отговори за Интернет рекламата:


Бързо меню:
Select Language:

 сигурност на сайтовете  публикуване в търсачки  реклама в Интернет  24 часа съпорт и подръжка, контакти

началоуеб дизайноптимизация на сайтове за търсачкипопуляризиране на уеб сайтовереклама в интернетцени на уеб дизайн пакетите и бонуси
въпроси и отговоринашият екипза контактистатии и помощни материали за уеб дизайна и интернет

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2008   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM     УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ® ФИРМЕН БЛОГ