Похвали от клиентите на Уеб Дизайн България Груп ООД. Референции след успешно завършените уеб сайтове и проекти

Гордеем се с доволните клиенти на Web Design Bulgaria Group и се радваме да представим нашите референции след изработените успешни Интернет уеб сайтове

През изминалите две години "Уеб Дизайн България Груп" ООД завърши много и успешни проекти, спечели доволни клиенти и получи добро име. Радваме се да ви представим мнението и похвалите им за нашите услуги. Всички те се радват на успешен бизнес и добро развитие на своите уеб сайтове в Интернет.

 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 портфолио и уеб дизайн проекти с изработени уеб сайтове
 оптимизация на сайтове за търсачки, постиженията ни в оптимизирането на уеб сайтове
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

"Уеб дизайн България Груп" ООД » Референции и препоръки от доволните ни клиенти


Р Е Ф Е Р Е Н Ц И Я
С настоящето „МЕЖДУНАРОДНИ УСЛУГИ ЗА ОХРАНА И СИГУРНОСТ” ООД представлявана от управителите си: Ивайло Чавдаров Петров и Георги Златков Драмов потвърждава, че Уеб Дизайн България представлявана от Веселин Тодоров и Антон Радев е специализирана фирма в областта на: уеб дизайн, оптимизация на сайтове, уеб страници, интернет реклама и ползване на техните услуги.


С задоволство отчитаме добрата работа на специалистите от Уеб Дизайн България при проектирането, изграждането и въвеждането в експлоатация на нашия уеб сайт.

Професионализма на специалистите от Уеб Дизайн България е на много високо ниво. Показаните при съвместната ни работа резултати са една добра предпоставка, специалистите от Уеб Дизайн България да бъдат желан партньор и в бъдещата ни дейност.


Управители: Ивайло Петров
Георги ДрамовП Р Е П О Р Ъ К А


за УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ от Център за независим живот – София Ползваме услугите на УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ сравнително отскоро, но впечатленията ни от екипа на фирмата са повече от задоволителни. Неговата прецизност и компетентност ни дадоха основание да мислим, че сме намерили добър и лоялен партньор. Екипът на фирмата съчетава високо качество и професионализъм с отличен контакт с клиента. Това прави техните интернет решения напълно съобразени с индивидуалните изисквания и специфичната ситуация на отделния клиент.
Динамичният интернет сайт, който те изработиха за нас, е с елегантен дизайн и прегледна навигация, а неговата система за управление на съдържанието позволява пълен контрол върху ключови елементи от изгледа и структурата на сайта, включително лесно за потребителя качване на новини, добавяне на страници, промяна на основното меню, качване на файлове и т. н.

В процеса на изпълнение на задачата професионалистите от УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ периодично се допитваха до нашето мнение и се съобразяваха с всички наши изисквания. Те компетентно и на достъпен за неспециалисти език ни консултираха по важни въпроси, свързани с изработката на нашия сайт – например по отношение на избора на хостинг и регистрацията на домейн. В крайна сметка работата бе изпълнена перфектно и дори предсрочно. Във време, когато присъствието на една организация в интернет е основен фактор за успеха на нейната дейност, наличието на партньор като УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ е жизненоважно и гарантира спокойно и комфортно плаване в дълбоките води на глобалната мрежа.


София, 13 април 2009 г. С уважение, екипа на Център за независим живот – София

Р Е Ф Е Р Е Н Ц И Я


от фирма " Ай Ес Би ", гр. София. Търговия на едро и дребно с лагери, ремъци, семеринги и др.

Искаме да изразим задоволството си от усилията, които "Уеб дизайн България" положиха за оптимизация на нашия сайт и за постигнатите чудесни резултати. Благодарим им от сърце.

Преди да се обърнем към техните специалисти, нашият сайт беше на 15-та страница в съответния бранш и въпреки постоянната ни работа, нямахме никакъв напредък. След тяхната професионална намеса, вече 3-ти месец сме на първа страница и много често на първа позиция.

Създадоха за нас изключително модерна, атрактивна и функционална уеб страница, съобразена с нашите конкретни изисквания, на напълно приемлива за такова качество цена. Благодарение на тях, подобрихме чувствително работата си, качеството на обслужване и контакт с нашите клиенти. Горещо Ви препоръчваме "Уеб дизайн България" като невероятни професионалисти и надеждни партньори. За нас беше удоволствие да работим заедно.


С пожелание за успешни бъдещи проекти:
Стела Бобчева
Търговски директор

R E F E R E N C E


от фирма " Sofia Business and Development Consulting " OOD.
Българо-немска консултантска фирма със седалище в София.


We got what we wanted: a website with a well-structured, nice design for a reasonable price. thanks to Anton, our web designer - very committed and professional work, well done!


Thomas Huebner
Бързо меню:
Select Language:


"УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ГРУП" ООД   ® 2009   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM     УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ® ФИРМЕН БЛОГ