Оптимизация на сайтове за търсачки, оптимизиране на страници за търсещите машини от Уеб дизайн България ®

Студиото Уеб дизайн България ® предлага оптимизация на сайтове за търсачки, оптимизиране на уеб сайтове, интернет страници, уеб дизайн и други уеб услуги.

АКЦЕНТИ


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-ВАЖНОТО - ОПТИМИЗАЦИЯТА НА САЙТОВЕТЕ ЗА ТЪРСАЧКИ...
...в много случаи може да бъде много по-доброто решение от всяка реклама в Интернет. Множество фирми използват този стабилен подход, за да придобиват повече посетители в своите уеб страници. Техният главен трафик идва от търсачките, и така бъдещия бюджет за популяризирането на сайтовете им се спестява значително.

Детайлите и самия процес на оптимизацията за търсачките, можете да прочетете с повече подробности в страницата ни Детайли за оптимизирането на сайтовете.


УЕБ-ДИЗАЙН
Научете с какво държим да се отличава нашия процес на работа при изработване на сайтовете и разгледайте портфолиото ни с проектите на клиентските уеб-сайтове, които сме правили в страницата ни за уеб дизайн.

ВНИМАНИЕ: ЗА ДА БЪДЕ УЕБ-САЙТА ВИ ДОБРЕ ОПТИМИЗИРАН ЗА ТЪРСАЧКИ И ДА ИЗЛИЗА НА ЧЕЛНИ ПОЗИЦИИ...
...внимателно прочетете статията ни, с която поясняваме какво трябва да предприемете и какво да направите за сайта си, за да се класира на челни позиции в търсещите машини.


Оптимизацията за търсачки - необходимост за съвременния Интернет маркетинг!
Знаете ли, че при подходяща SEO кампания и стратегия и подходящо оптимизиране на уеб-сайта Ви, можете да придобивате много повече посещения в сайта си дори от скъпа рекламна кампания.


 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 select language version webdesign-bulgaria.com  уеб дизайн българия български език  web design english language
БОНУСИ И ПРОМОЦИИ: Получете едноседмична безплатна реклама при всяка поръчка на Бизнес сайт и безплатна реклама за един месец при поръчка на Динамичен бизнес сайт. Специално безплатно рекламно VIP включване на сайта Ви в рейтинг каталога на сайтове The Rating Network TM
 важно за оптимизацията на сайтове за търсачки ВАЖНО! За да бъде уеб-сайта Ви успешен и добре класиран в Gооglе! Научете какво трябва да знаете и направите.
 Support Център за поддръжка на клиенти - уебдизайн българия ВЪПРОСИ, КОНТАКТИ И КОНСУЛТАЦИИ (02) 981 5687, 0887 427 386;
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

Уеб дизайн България ® - Оптимизиране на сайтовете за търсачки


Оптимизирането на един сайт за Интернет търсачките и оптимизацията като цяло е процес, който планираме още в началото на всеки проект и извършваме поетапно в самото разработване.

Това дава увереност на нас и нашите клиенти за максимално добре планувана и свършена работа, по отношение на класирането на завършения проект в търсещите машини (търсачките).

От програмирането ред по ред на самия код на сайта, до промотирането му и публикуването в Интернет, ние внимателно спазваме нашите правила на действие. Имаме натрупани солидни познания, специализирани софтуер приложения за прецизно изчисление, както и богата база от ресурси, наши сайтове и каталози, чрез които извършваме напълно безплатно рекламни кампании и подпомагаме SEO развитието на клиентските сайтове.

Процесът по оптимизацията изисква време и внимание от наша страна, тъй като ние подбираме важни ключови думи, фрази, заглавия и текстове. Консултираме клиентите си при написване на презентационните текстове и проектираме най-подходящата структура на сайта, съобразена с останалите елементи и текстове.

Едни от най-важните критерии за успешност на един сайт, са неговата достъпност, бърза и лесна откриваемост. Затова оптимизацията е силно значима част за клиентите и успеха на техния онлайн маркетинг.


SEO Оптимизацията резултати във времето
Графиката показва развитието и реализирането на проекта във времето. С нарастването на рейтинга и Link Popularity фактора, нараства и популярността на сайта, изкачването на по-горни позиции при търсене в търсачките и реализирането на успеха в по-голям мащаб.

Да погднем сега примера с реалните статистики на нашият уеб сайт
www.webdesign-bulgaria.com:  статистики от оптимизацията на сайта на уебдизайн българия

Графиката показва, че най-много посещения сайта им от търсачките - около 47%. На второ място посещаемостта идва от референтните сайтове. Това са всички сайтове от нашата мрежа, сайтовете на нашите партньори и всички сайтове, където имаме реклама. Този случай ясно показва, че ако ние нямаме реклама никъде и нямаме посещения от референтните сайтове, ние ще запазим половината си посетители, който идват само от търсещите машини и сайта няма да загуби своя смисъл и принос.

Възможни са и още по-добри показатели на тази статистика. Представяме за пример отново реалната статистика на нашия културен портал Мастило www.mastilo.info:

 статистики на посещамостта на списание Мастило

Културното онлайн издание днес има по около 500 уникални посещения всеки ден, а разходи за реклама не са правени. Примера показва значително по-големия ефект и резултат от фокусиране върху оптимизацията и развитието на сайта пред рекламата. За да се постигне това обаче, е необходимо много време, ресурси и труд.

 Презентация SEO оптимизация за търсачки

Статии за оптимизация на сайтове за търсачки от нашия фирмен блог:

Съвети за добро структуриране и оптимизация на Вашия уеб сайт
Разберете колко е важна структурата и подредбата на информацията във Вашия уеб сайт за търсачките. Статията разглежда и старанието, което е необходимо да се вложи, за да се осигури максмално удобство на Интернет посетителите, от които зависи и Вашия успех в Мрежата. Коментари за флаш и javascript навигациите и елелементите и как те се отразяват на оптимизацията и класирането в търсещите машини (търсачките).

Защо търсачките наказват уеб сайтове и как да предпазим своя уеб сайт
Понякога много уеб разработчици в старанието и и желанието си да постигнат максимално висок успех чрез своята оптимизация, минават умишлено а и често неумишлено някои граници, които търсачките не удобряват. Прочетете статията, за да си припомните полезните и вредните действия за едно оптимизиране. Материала е полезен и за собствениците на уеб сайтове, които се насочват в търсенето на SEO консултанти и изпълнители като им напомня да имат повишено внимание в процеса на оптимизирането на бизнес сайтовете им към фирми, които биха използвали непозволени от търсещите машини практики и техники за по-добро класиране.

Какво може да очаквате от Вашата оптимизация на сайта за търсачките
Първото необходимо условие за всеки предприемач, бизнесмен и собственик на уеб сайт, който започва процес на подобряване на класирането на сайта си и иска оферти от фирми за оптимизация, е да знае точно за какво служи оптимизирането на уеб сайтовете и какви са ефектите от тази дейност. Класирането на челни позиции е само една малка част от цялостното SEO, ако то се извършва в оригиналната му идея и пълен обхват от действия. Статията е изключително полезна ако планирате SЕО оптимизация на сайта си и ако чрез него искате да подобрите Вашия бизнес с помощта на Интернет популяризирането.Ползата от SEO оптимизацията за търсачки

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ

Ползата от SEO оптимизацията на сайтовете за търсачките е, естествено най-желаната цел на всеки собственост на уеб-сайт - да бъде неговия сайт класиран на добри позиции в търсачките.

Прегледайте примерите с някой сайтове, който сме изградили и оптимизирали за търсачките:

Класацията сайтове: класирахме на първа страница и първо място в резултатите в Гугъл по думата "рейтинг" (от общо над 300 милиона резултата).

Нашият сайт за Уеб дизайн: класирахме на първа страница и първо място в Гугъл при търсене на "уеб дизайн" (с конкуренция от над 7 милиона резултата).

Горди сме с хубавия и приятен дизайн на фирмата с дълги традиции и световна известност Nova Composit и чисто новия им уеб сайт www.novacomposit.com, който с лекота зае първо място при търсене на "авиационен интериор", "авиационен екстериор", първа страница и се надяваме се първи в сферата на производството на жакардови тъкани. Уеб сайта в три езикови версии се класира на първа страница и с фразата мокетни пътеки.

Г-н Дупчанов от “ХоумГаз” ЕООД още се хвали с новия си уеб сайт www.homegas.bg, който изработихме и ако разгледате галерията на сайта ще забележите принтираното лого и част от дизайна на сайта върху всички служебни автомобили. Сайта заема първа страница при търсене на "газови отоплителни системи".

Българо-немската фирма SBDC www.sbdc-bg.eu е създадена в началото на членството на България в Европейския Съюз. След цялостната изработка на уеб сайта и оптимизацията му за търсещите машини, сайта се класира на първо място при търсене на "развитие на частния сектор", както и първо място от международното търсене на Gооglе.cоm с фразата "Balkans private sector".

Щастливи бяхме, когато Уеб Дизайн България ® беше избрана от Желфилм за изработката на сайта на българския играел филм „Моето мъничко нищо” (2007). С удоволствие приехме и поканата на премиерата на филма заедно с продуцентите „Корунд-Х” и актьорите Йоана Буковска, Николай Урумов, Койна Русева, Антоний Аргиров, Малин Кръстев, Стоян Радев, ЛиЛана и др. Филма е награден със специална награда на журито на ХV международен филмов фестивал “Любовта е лудост” във Варна, 2007. Сайта на филма www.mylittlenothing.com, които изработихме ние, се класира на първо място при търсене на името му.

Фирмата с дългогодишна практика в сферата на международния транспорт и спедиция Жиел www.jielbg.com поръча при нас нов уеб дизайн на своя стар уеб сайт. Извършихме в процеса на работа оптимизация на сорс кода на сайта. В своята специфична дейност с опасни товари, те се класират на първо място в Gооglе с фразата "автомобили ADR", 1-ви са и с "ADR 1 клас", първа позиция и по фразата "високообемни товари автомобили", както и още добри класирания в търсачките.

Информационния портал: е твърдо заел челната позиция в резултатите на първа страница в Гугъл при търсене на думата" полезно".

Каталогът за фирми и търговия: също има добра оптимизация за търсачките и е заел челната позиция в резултатите на първа страница в Гугъл при търсене на фразата "търговски обекти" (от над седем стотин хиляди резултата).

Само седмица след като стартирахме портала Coffeeland.bg за кафе търговия и информация, сайта зае първо място на първа страница в Гугъл при търсене на фразата "кафе портал" и първа страница при търсене само на думата "кафе".

Културното онлайн издание: е на скромното първо място на първа страница в Гугъл при търсене на фразата "онлайн издание" и думата "мастило".

Социално-обществения сайт: е на челните позиции на първа страница в Гугъл при търсене на думата "социалност".

Сайта: класирахме на първа страница в резултатите в Гугъл по фразата "италиански мебели". и отново първо място и за сайта Бестфърничър www.bеstfurniturе-bg.cоm

Голяма посещаемост подарихме на: , който е на първа страница в Гугъл при търсене на фразата "лятна детска градина" и "учебен център".

Сайта: оптимизирахме и класирахме в ТОП 3 резултатите на първа страница в Гугъл при търсене на думата "кашони". (Сайта на Елиа97 е вече на 1-во място в Гугъл.)

Първа страница и за Интернет портала Шофьорски Курсове.Ком при търсене на "шофьорски курсове".

Собственичката на онлайн-магазина за подаръци www.podaruk.net се свърза с нас, за да направим оптимизация на сайта и за търсачките. По ключовите и думи, сайта не излизаше в първите няколко стотин резултата. Сега е-магазина се класира на първа страница в Гугъл при търсене с думата "подарък" и топ 3 челните позиции на Гугъл при търсене на "подаръци". Сайта все още набира скорост и очакваме и още по-добри класирания.

Сайта: класирахме на първа страница и първо място в резултатите в Гугъл по фразата "мека мебел".

За сайта: направихме приятен уеб-дизайн и оптимизирахме за търсачките успешно. Сега е сред челните места на първа страница в Гугъл при търсене на думата "спални".

Форума: вече е на първите страници при търсене на фразите "филми 2008", "форум филми", "нови филми" и много други търсения по заглавия за филми.

След старателна оптимизация на сайта за търсачките, момчетата от "Хамали Попай" вече се радват на още повече популярност, след като сайта им сега е на 2-ра позиция в първата страница на Гугъл при търсене на "хамали" (при голяма конкуренция и в тези услуги). Залепена първа позиция и за сайта на "Хамали София" www.hаmаlibg.com при търсене на фразата "хамалски услуги" . Двата сайта бяха започнали да изпадат в резултатите, но собствениците реагираха адекватно и на време и заедно с новия уеб дизайн на сайтовете оптимизацията за търсачките доведе до отлични резултати.

Редизайн и оптимизация на сайта поръчаха и "Ай Ес Би Лагери" www.lаgеri.nеt. Много скоро след цялостната промяна на дизайна и на оптимизацията на сайта, сега от ISB се радват на първо място на думите "семеринги" и "зегерки" и втора страница за сега при търсене на думата лагери.

 Уеб дизайн


Бързо меню:
Select Language:

 сигурност на сайтовете  публикуване в търсачки  реклама в Интернет  24 часа съпорт и поддръжка, контакти

уеб дизайн » началоуеб дизайн услугиоптимизация на сайтове за търсачкиописание на оптимизация на сайтовецени и оферта за seo оптимизация на сайт
популяризиране на сайтовереклама в интернетуеб дизайн ценивъпроси и отговоринашият екипза контактистатии за web дизайна и интернет

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2009   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM     УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ® ФИРМЕН БЛОГ