Цена за оптимизация на уеб сайт и подробна оферта за SEO оптимизация и активна кампания по оптимизиране

Оферта и цени за SEO оптимизация на сайтове за търсачки, активни SEO кампании и оптимизиране на сайтове, схема, оферта и цени за оптимизация от Уеб Дизайн България ®

АКЦЕНТИ


ОПТИМИЗАЦИЯТА НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ Е ГЪВКАВ И ПРОМЕНЯЩ СЕ МНОГОЕТАПЕН ПРОЦЕС
В днешно време се налага едно ново разбиране върху същността на процеса на оптимизацията на сайтовете за търсачките и търсещите машини. За това е необходима нова светлина върху технологията и обяснението на етапите и спецификацията. Преди всичко, трябва да знаем, че тази стъпка не е еднократно приложима и с постоянно действие. Оптимизацията на сайтовете за търсачки е трудоемък и дълготраен процес, който включва няколко етапа на реализация и развитие във времето.

Разгледайте страницата Уеб дизайн България ® - Оптимизиране на сайтовете за търсачки. Погледнете графиките със статистиките и практическите резултати и ползата от оптимизацията, научете за нашите постижения и постигнати резултати.


ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ: НАУЧЕТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ, ЗА ДА СЕ КЛАСИРА УЕБ САЙТА ВИ НА ЧЕЛНИ ПОЗИЦИИ
Възползвайте се от нашите съвети и идеи за постигане на много добри резултати в класирането на web сайта Ви в търсачките - прочетете статията ни, с която поясняваме какво трябва да предприемете и какво да направите за сайта си, за да се класира на челни позиции в търсещите машини.


 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 select language version webdesign-bulgaria.com уеб дизайн българия български език web design english language
БОНУСИ И ПРОМОЦИИ: Получете едноседмична безплатна реклама при всяка поръчка на Бизнес сайт и безплатна реклама за един месец при поръчка на Динамичен бизнес сайт. Специално безплатно рекламно VIP включване на сайта Ви в рейтинг каталога на сайтове The Rating Network TM
 важно за оптимизацията на сайтове за търсачки ВАЖНО! За да бъде уеб-сайта Ви успешен и добре класиран в Gооglе! Научете какво трябва да знаете и направите.
 Support Център за поддръжка на клиенти - уебдизайн българия ВЪПРОСИ, КОНТАКТИ И КОНСУЛТАЦИИ (02) 981 5687, 0887 427 386;
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

План и оферта с цени за цялостна SEO стратегия и оптимизация на уеб сайтове за търсещите машини


I. ПЛАН И СТРАТЕГИЯ

1. Предварителен мониторинг и анализ

Чрез Google Analytics инструмент е нужно да се обощят всички важни анализи и статистики до момента на уеб сайта:
 • Подбор на най-успешните ключови думи и фрази, с които Интернет потребителите са посещавали сайта
 • Подбор на второстепенните ключови думи и фрази
 • Анализ на потребителите:
  • Географско положение
  • Езикова зона
  • Посещения от референтни сайтове
  • Посещения от търсещи машини (търсачки)
  • Директен трафик
  • Bounce Rate коефициент (средна стойност на Интернет потребителите, който са посетили сайта, но не са решили да останали в него. Една от най-важните стойности)
  • Процент на нови посетители
  • Процент на посетителите, които се връщат отново в сайта


Поясения

Чрез географското положение на посетителите и тяхната езикова зона, може да се плануват бъдещи маркетингови стратегии на компанията. Посещенията от директнен трафик Ви показва количеството на Интернет потребителите, които знаят за Вашия сайт и го посещават директно без да използват търсачки или да посещават сайта през различни реклами в Интернет. Bounce Rate стойността показва с добра приблизителна точност настоящата ефективност на Вашия уеб сайт. Ако голяма част от посетителите излизат от страниците още след като попаднат в него, това означава, че уеб сайта не постига максималните си планувани цели. Количеството нови посетители показва скоростта на развитието на уеб сайта и популярността на търговката марка. Процентът на завърналите се посетители дава представа за потребителите, които проявяват интерес от информацията в сайта и предлаганите продукти или услуги.

2. Плануване на бъдещето развитие на сайта в търсачките На база на всички анализи от настоящия момент, може да получите нови идеи за постигане на по-добри резултати при търсене на ключови думи. Стъпки в SEO плануването:
 • Подбиране на ключовите думи и фрази, чрез който най-много Интернет потребители са посетили уеб сайта.
 • Подбиране на второстепенни ключови думи и фрази, чрез който Интернет потребители са посетили уеб сайта. Това обикновенно са непланираните ключови думи, по който уеб сайта излиза в резултатите от търсене.
 • Сравнение на ключовите думи и фрази от анализите с желаните такива.
 • Фокусиране на оптимизцията върху най-важните за Вас ключови думи.
 • Анализиране на сродните търсения и синононимни фрази на ключовите думи (виж графика 1.)
 • Колекция от предложени тематични ключови думи от инструментите на Google за сродни търсения и подбор на най-популярните и търсени думи.
 • Включване на сродните търсения и синонимните ключови думи и фрази в проекта.

 SEO оптимизация на сайтове за търсачки

При някои популярни търсения, Google показва сродни, тематични предложения, които Интернет потребителите масово използват. Например, при търсене на думата „телефони”, Google предлага свързани резултати и за „телефонен указател”, „домашни телефони”, „телефони втора употреба”.


3. Оптимизация на генерирания сорс код на сайта

Необходимост от оптмално генериран или написан HTML код на Вашия сайт и добро структуриране на съдържанието и информацията в сайта. По този начин ще се позволи много по-добро използване на семантичен сорс код, подходящи META даннни, специфични тагове и други особени техники от процеса на оптимизацията за търсачки.


4. Преструктуриране на съдържанието и информацията в сайта

GoogleBot (системата на Google, която ежедневно преглежда милиардите уеб сайтове) има особености при четене на уеб сайтовете. Начинът, по който е представена информацията в уеб сайта, в комбинация със HTML сорс кода е силно определящ фактор за оптимизацията на всеки уеб сайт за търсачките. GoogleBot обръща изключително силно внимание на текстовото съдържание на Вашия уеб сайт. Това е определящ фактор от алгоритмите на Google за създаване на тематичност на сайта и преценка кой термини и фрази са най-често използване, количеството информация в сайта, подредбата и нейното качество, както и честотата на вклчване на нова ифнормация в сайта.

Организацията и доброто планиране на структурата на сайта имат за цел да представят информацията по подходящ начин, а оптималното запълване на екрана (например чрез използването на компактни блок-карета) позволява поместването на повече количество съдържание. В структурирането на съдържанието влизат оптимално позициониране на:
 • Навигацията на сайта (менюта, връзки)
 • Най-важните описателни текстове, които съдържат важните ключови думи и фрази
 • Допълнителни описателни текстове, които съдържат важни ключови думи и фрази
 • Други текстове, промоционални карета, каре за новини, реклама и др.
 • Графични изображения

II. ВТОРА ФАЗА – LINK BUILDING, ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ И МАЩАБИРАНЕ НА ПРОЕКТА1. Link Building

Полезни статии за SEO оптимизацията на сайтове за търсачки


Уеб дизайн България ® - Оптимизация на сайтовете за търсачки
Основната страница за SEO оптимизация на сайтове за търсещи машини на студио Уеб Дизайн България ®

Детайли за оптимизирането
Допълнителна информация на SEO оптимизацията на сайтове, принцип на действие и същност.

Оптимизация на човешката мотивация или как уеб сайта Ви да работи
Оптимизацията на сайтовете не е най-важната единствена стъпка във Вашия бизнес подход. Прочетете статията Оптимизация на човешката мотивация. Мотивиране на персонала и клиентите.

Актуализирайте уеб сайтовете си с качествено ново съдържание
За да се развива сайта Ви и рейтинга му да расте в търсачките, е необходимо да го обновявате редовно с качествена полезна и актуална информация. По този начин ще задоволите и своите Интернет посетители и нуждата им за качествена достъпна информация.

Създавайте удобни уеб сайтове за посетителите и търсачките
Много важен фактор, от които зависи развитието на Вашия web сайт е неговото удобство. Оптимизацията му и класирането му на челни позиции зависи и от удобната структура както за посетителите му, така и за ботовете на търсещите машини.

Какво може да очаквате от Вашата оптимизация на сайта за търсачките
Когато наемете фирма изпълнител за оптимизация на сайтове, Вие винаги имате предварителни очаквания. Научете повече за ефектите от оптимизирането на уеб сайтовете и до колко полезна и ползотворна може да бъде една SEO кампания за Вашия бизнес.

Позиции в търсачките
Какво е позицията на уеб сайт в търсачките? Как се променят, от какво зависят. Как да класирате сайт на челни позиции.

Защо търсачките наказват уеб сайтове и как да предпазим своя уеб сайт
Защо даден сайт може да бъде наказан от търсачките с видно изпадане на класирането му? За какво да бъдете нащрек и да внимавате когато сами поемате инициативата по оптимизирането на сайта си или наемате фирма или екип. Запознайте се с някой важни правила, които Google изисква от Вас.

Съвети за добро структуриране и оптимизация на Вашия уеб сайт
Постарайте се да планувате и изработите своя уеб сайт максимално просто и с удобна SEF (Search Engines Friendly) структура

Категория Оптимизация за търсачки (SEO) от фирмения блог на Уеб Дизайн България ®
Категория Оптимизация за търсачки (SEO) от фирмения ни блог, всички статии в категорията.

Статии сортирани по таг оптимизация на сайтове от фирмения блог
Статиите и публикациите, поместени в нашия информационен уеб блог, категоризирани по таг оптимизация на сайтове.

Статии сортирани по таг оптимизация за търсачки от фирмения блог
Статиите и публикациите, поместени в нашия информационен уеб блог, категоризирани по таг оптимизация за търсачки.

Статии сортирани по таг SEO от фирмения блог на Уеб Дизайн България ®
Статиите и публикациите, поместени в нашия информационен уеб блог, категоризирани по таг SEO.

Link Building-а е широко понятие, което включва разнообразни практики с една обща конкректна цел – осигуряването на стабилно количество качествени входящи връзки към Вашия уеб сайт.

Броят и качеството на връзките в Интернет към Вашия уеб сайт е от силно значение за класирането му в резултатите при търсене. Google, както и много други световни търсачки, приемат връзката към даден уеб сайт като „вот” за него. Така търсачката определя популярността на сайтове.

Изграждането на Link Building включва осигуряването на връзки от различни онлайн източници и по различни начини:
 • Директни връзки от уеб сайтове
 • Уеб директории
 • Deep Link директории
 • Article директории
 • Портали и Онлайн справочници
 • Статии и публикации (PR и SEO статии с връзки в тях)
 • Социални мрежи
 • Форуми
 • Уеб блогове
 • RSS канали и др.

2. Осигуряване на ново съдържание и информация в сайта

За да се покачва общият рейтинг на уеб сайта, е необходимо в него да постъпва често ново съдържание. Както всички по-горе изброени важни условия, и честото публикуване на информация е част от алгоритъма на Google, който комплексно оценя уеб сайтовете като важни и ги показва на по-челни позиции в резултатите от търсене.

Почти всички известни фактори от определящия алгоритъм симулират обикновена човешка преценка за качеството и важността на уеб сайтовете – множество връзки към уеб сайта, редовната публикация на свежа информация, количеството на представената информация и др.

Попълнението на нови текстови материали в сайта може да се извършва по множество начини:
 • Създаване на богата база данни от помощни материали за потребителите
 • Корпоративни новини
 • Корпоративен блог
 • Публичен форум за дискусии и др.
Всички нови текстови материали (статии, новини и др.) е препоръчително да са свързани с тематиката на сайта и по възможност да съдържат в себе си по една, две или повече от целевите клчови думи и фрази (но не и прекалено количество).

3. Изграждане на допълнителен тематичен уеб сайт

Много разпространена стратегия днес е, създаването на допълнителни уеб сайтове със сходна или еднаква тематична насоченост на основния сайт. Това е отличен начин за създаване на собствена база с ресурси, която с течение на времето подпомага в разрастваща се степен развитието на основния публичен уеб сайт. Под тематичен уеб сайт в случая се разбира сайт, който съдържа релативни текстови материали с целевите ключови думи, подходящо форматиране на текстовете със специфични HTML тагове и атрибути и включване на текстови връзки към основния проект.

Трите основни ползи са:
 • Осигуряването на връзки от допълнителния уеб сайт към основния
 • Придобиването на нови Интернет посетители, на които се промотират продуктите и услугите на компанията.
 • Наличие на изградена, потенциална собствена база, която може да се използва за много по-лесно популяризиране и подобряване на класирането на нов бъдещ стартиран проект.
4. Създаване на допълнителни езикови версии за уеб сайта

Включването на допълнителни езикови версии има три основни общи приноса:
 • Достъпването на уеб сайта към повече потребители от други езикови зони
 • Увеличаването на общия брой вътрешни страници на сайта, което има положителен ефект върху неговия общ рейтинг.
 • Определянето на уеб сайта от Google като по-глобален проект. (GoogleBot придава повече значимост на големи уеб сайтове, които имат няколко езикови версии)

III. ВРЕМЕ И ЕФЕКТИВНОСТ НА SEO КАМПАНИИТЕ

Тъй като единствения решаващ фактор за класирането на уеб сайтовете е крайната оценка, изчислена от алгоритмите на Google (няма човешка намеса в подредбата на резултатите), никое лице не може да определи точната ефективност на всяка една оптимизация на сайтове за търсачки (SEO). Никой не може да даде, както и няма легално право да дава гаранции за определено класиране на даден уеб сайт в Google.com.

Ефективността на SEO кампаниите не е еднократна и не действа веднъж и постоянно. Положителен ефект от всички по-горе изброени стъпки се получава постепенно във времето, като е необходимо процедурите от част II. от документа да се извършват без прекъсване, като най-важни са първите 6-12 месеца.

Първия видим ефект обикновенно се забелязва след първите 4-6 месеца от началото на SEO кампанията. В зависимост от активността на процедурите този срок може да бъде по-дълъг или по-кратък.

IV. ЦЕНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ

1. Еднократна оптимизация на сорс кода на уеб сайта

Цена: 900 лв

Внедряването на ключови думи, фрази и описания, както и подходящите допълнения към връзките и графиките в сайта, ще бъдат прецизно вградени, според дълбочината на редактиране, която позволява сайта Ви и спецификацията на неговата изработка

2. Анализ и подбор на ключови думи и фрази, сродни търсения на думи и подредба на ключовите думи според популярност и количество на търсене

Включено към цената за оптимизация на сорс кода на уеб сайта

3. Изграждане на Link Building

Цена: 400 лв на месец

Услугата включва включването на връзки или статии с връзки в:
 • Уеб директории
 • Deep Link директории
 • Article директории
 • Портали и Онлайн справочници
 • Статии и публикации (PR и SEO статии с връзки в тях)
 • Социални мрежи
 • Форуми
 • Уеб блогове

PR и SEO статиите е необходимо да се предоставят от Вас предварително или поетапно.

Забележка: Цените са крайни, не се начислява допълнително ДДС.

За въпроси по офертата и консултации:

тел:
02/ 981 5687
0887 42 73 86

Skype: webdesign.bulgaria

Антон Радев

Бързо меню:
Select Language:

 сигурност на сайтовете публикуване в търсачки реклама в Интернет 24 часа съпорт и поддръжка, контакти

уеб дизайн » началоуеб дизайн услугиоптимизация на сайтове за търсачкиописание на оптимизация на сайтовецени и оферта за seo оптимизация на сайт
популяризиране на сайтовереклама в интернетуеб дизайн ценивъпроси и отговоринашият екипза контактистатии за web дизайна и интернет

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2009   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM     УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ® ФИРМЕН БЛОГ