Водене на статистики, мониторинг и анализиране на посещаемостта на сайтовете с броячи и инструменти за анализи

Уеб Дизайн България ® Внедряване на инструменти и софтуер за мониторинг, статистики и анализиране на резултатите от работата на уеб сайта, Броячи за сайтове

 select language version webdesign-bulgaria.com уеб дизайн българия български език web design english language
хостинг web hostingВ сайтовете на нашите клиенти внедряваме специализирани инструменти и софтуер, за подробно водене на статистики и анализиране на резултатите от работата на уеб сайта.

Това дава на бизнеса добри насоки за планиране и развитие.

За доброто водене на статистики и анализи на развитието в Интернет, всеки уеб сайт има нужда от инструмент за проследяване на посещаемостта, анализиране и водене на основни или подробни статистики и изводи, от които може по-лесно да се направят планове за бъдещото развитие на бизнеса в Мрежата. Последните години силно препоръчван от много уеб дизайнери и разработчици е инструмента за анализиране и проследяване на посещаемостта на уеб сайтовете Gооglе Аnаlytiсs, разработен от компанията Gооglе Inс и е перфектен инструмент за анализиране и проследяване на посещенията от Интернет потребителите, изчисляване на процент на посетите, който идват от други референтни уеб-сайтове, посетители от географски и езикови зони и много други.

Ефективна реклама за Вашите уеб сайтове


Рекламата е основен източник на информация за потребителите. Чрез нея те научават за нови продукти, изгодни предложения. По този начин значително се улеснява техния избор. Рекламата е силен фактор в налагането на прозрачност на пазара, тя съдейства за повишаване на качеството на продуктите и установяване на справедливи цени. Ако потребителя прояви интерес към рекламираната стока или услуга, особена ако тя е на по-висока стойност, той е готов да събере и допълнителна информация. Тя все по-често бива набавяна от Интернет страници и каталози, които потребителите все по-усърдно и често ползват.

Рекламата, която Ви предлагаме е изгодна, както откъм цена, така и откъм оптималност за Вашия просперитет. Уникално предимство е, че за рекламните кампании не се налага да закупувате някакъв брой показвания на банери, които се изчерпват бързо и ставнително безполезно. Предоставяме Ви срещу съответните цени не показвания, а период на кампанията - време, през което Вашата реклама ще се показва на потребителите без да се притеснявате от изчерпването на показванията.

Целия текст в: Реклама в Интернет...

 уеб дизайн навигация - въпроси съвети проекти домейни оптимизация хостинг
Уеб дизайн услуги и цени, оптимизация и изработка на уеб сайтове
 въпроси и отговори - уеб дизайн българия уеб дизайн съвети и статии, публикации проекти портфолио клиенти контакти, консултации и връзка, поддръжка уеб дизайн българия домейни domains домейн оптимизация за търсачки оптимизация на сайтове за търсачки популярност сайтове рейтинг популяризиране търсачки портали директории уеб хостинг качествен надежден уеб-хостинг статистики за трафика посещенията на уеб сайтовете инструменти анализи
Бързо меню:
Select Language:

 сигурност на сайтовете публикуване в търсачки реклама в Интернет 24 часа съпорт и подръжка, контакти

началоуеб дизайноптимизацияпопулярнострекламацени и бонусивъпроси и отговоринашият екипза контактистатии

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2008   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM