Фотография и професионални фотосесии, снимане на събития. Фотографски услуги

Висококачествени фотографски услуги и фотосесии, заснемане на събития и мероприятия, просесионални снимки от Уеб Дизайн България ®

Най-важното за всеки бизнес е неговата фирмена визия, стил и имидж. Ние извършваме изработката и дизайн на Вашите рекламни материали, банери и фирмено лого. Цялостен корпоративен имидж и фирмена идентификация с елементи от корпоративния стил (проект за изработване на визитки, бланки, брошури и други). Дизайн на рекламни банери (флаш или статични банер проекти за различни нужди - онлайн реклама в портали, популярни сайтове и други информационни канали и медии. Цялостен графичен дизайн, фирмени знаци, гербове и емблеми.. Не забравяйте, че първото впечатление от визията на Вашия уеб сайт и най-важното за Интернет потребителите - Вашите бъдещи клиенти и бизнес партньори.
 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 портфолио и уеб дизайн проекти с изработени уеб сайтове
 оптимизация на сайтове за търсачки, постиженията ни в оптимизирането на уеб сайтове
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

Изработка и дизайн на рекламни Флаш анимирани и статични банери и фирмено лого, емблеми и знаци, гербове. Цялостен графичен дизайн


Ако дизайнът на един сайт е визитката, която Ви представя на света, то снимката в него – образът, който той вижда. Най-лесният начин, разбира се, е да бъдат използвани снимките, разпространени в интернет пространството. Но това е и най-безличният начин.

Вие ще представите на клиентите си не Ваша уникална визия, а друга, произволна, зададена.

Днес всеки може да си купи фотоапарат, но това те му гарантира заснемането на качествени снимки. Още нещо – лошата снимка, ще ви направи и лоша реклама. От една лоша снимка нашите уеб-дизайнери не мога да сътворят чудеса и да ви представят оригинално и качествено.

Важно е освен техника и умения, които се учат с ежедневната практика, и усет за подходящото място и ракурс за заснемане. Това са неща, които за неспециалиста изглеждат лесни, но е истината е съвсем друга.

Ние ви предлагаме снимки, които търсят най-добрата и в същото време различна, нестандартна визия на Вашите обекти. Визия, която „говори”.

Предлагаме ви заснемане както на интериорни и външни снимки на Вашите обекти, сгради, изделия или персонал, така и възможност за колажиране и експеримент.

  • Външни и вътрешни снимки на сгради
  • Нощни кадри
  • Продуктова фотография (подходяща за онлайн магазин)
  • Заснемане на лични или обществени събития – според продължителността и динамиката на събитието
  • Колажи

Желателно е клиентът да осигури транспорт на фотографа и апаратурата му до мястото за експозиция, когато снимките ще се извършат извън столицата. Ако такъв не може да бъде осигурен, цената на транспортните разходи се прибавя към цената на фотографската услуга.

При необходимост от повторно или няколкократно посещение на обекта по причина на клиента (неосигурен достъп и условия за снимане) се заплаща допълнителна цена – 50 % от договорената за услугата.

Освен качествени фотографии в уеб сайта си, клиентът получава диск със запис на снимките си, в размер, подходящ да бъдат използвани при изработка на други проекти (каталози, брошури, албуми).

Warm to Cold Wheels Mother and Daughter River Junk Portrait One Portrait Two Portrait Three Bow and Fiddle rock The Pose Разгледайте галерията със снимкиБързо меню:
Select Language:


УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2008   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM