Предлагаме изработка и дизайн на банери и фирмено лого, емблеми и знаци, гербове и Флаш анимирани и статични банери

Дизайн на фирмено лого, рекламни банери (flash и статични банери), фирмени емблеми знаци и гербове, рекламни графични елементи от Уеб дизайн България ®

Най-важното за всеки бизнес е неговата фирмена визия, стил и имидж. Ние извършваме изработката и дизайн на Вашите рекламни материали, банери и фирмено лого. Цялостен корпоративен имидж и фирмена идентификация с елементи от корпоративния стил (проект за изработване на визитки, бланки, брошури и други). Дизайн на рекламни банери (флаш или статични банер проекти за различни нужди - онлайн реклама в портали, популярни сайтове и други информационни канали и медии. Цялостен графичен дизайн, фирмени знаци, гербове и емблеми.. Не забравяйте, че първото впечатление от визията на Вашия уеб сайт и най-важното за Интернет потребителите - Вашите бъдещи клиенти и бизнес партньори.
 уеб дизайн изработване интернет сайтове изработка страници реклама оптимизация търсачки
 select language version webdesign-bulgaria.com  уеб дизайн българия български език  web design english language
БОНУСИ И ПРОМОЦИИ: Получете едноседмична безплатна реклама при всяка поръчка на Бизнес сайт и безплатна реклама за един месец при поръчка на Динамичен бизнес сайт. Специално безплатно рекламно VIP включване на сайта Ви в рейтинг каталога на сайтове The Rating Network TM
 важно за оптимизацията на сайтове за търсачки ВАЖНО! За да бъде уеб-сайта Ви успешен и добре класиран в Gооglе! Научете какво трябва да знаете и направите.
 Support Център за поддръжка на клиенти - уебдизайн българия ВЪПРОСИ, КОНТАКТИ И КОНСУЛТАЦИИ (02) 981 5687, 0887 427 386;
 за контакти, цени оферти и поръчки уеб сайтове

Изработка и дизайн на рекламни Флаш анимирани и статични банери и фирмено лого, емблеми и знаци, гербове. Цялостен графичен дизайн


Първото впечатление, което прави Вашия уеб сайт на Интернет потребителите е най-важно за неговата бъдеща преценка във вземане на решението дали да продължи да разглежда Вашия сайт и да чете информацията, поместена в него. Първото впечатление на посетителите се създава от дизайна и визията на Интернет страниците.

Уеб Дизайн България ® предлага дизайн на фирмено лого, рекламни банери и други графични рекламни материали за Вашите настоящи или бъдещи уеб сайтове.


Дизайн на лого във растерен формат » 200 лв

В цената се прилагат до 3 варианта на логото и 2 корекции на проекта, избран от клиента

Дизайн на лого във векторен формат » 400 лв

В цената се прилагат до 3 варианта на логото и 2 корекции на проекта, избран от клиента

Изработка на лого и лого гайд » 600 лв

В този проект се описват възможните визуални ситуации, при които най-оптимално може да се използва логото и фирмената марка. Представяне на възможните цветови вариации и комбинации, евентуални неподходящи приложения и схеми, които показват как ще изглежда представянето на фирмата в различни определени рекламни информационни медии и канали. Запазването на качеството и корпоративната идентичност и имидж.Изработка на лого + лого гайд + фирмена идентификация » 800 лв

Елементи от корпоративния стил /проект за визитка, бланка, плик/

срок на изпълнение: от 2 до 4 седмици (сроковете зависят от развитието на работния процес, мащабността на проекта и комуникацията между страните)

Какво е Лого

Логото (от Гръцки logotypos) е графичен елемент (идеограма, символ, емблема, икона, знак), който заедно със своят логотип (уникално представен и подреден typeface) сформират търговска марка. Обикновено, логото се прави с цел незабавно разпознаване. Логото представлява аспект от търговската марка на компанията, икономическата или академическата цялост, формите, цветовете, шрифтовете и изображенията по принцип са различни от тези на другите компании. Логотата се използват за разпознаване на организации или други не-търговски фирми. Днес съществуват много корпорации, продукти, услуги, агенции и други подобни използващи идеограма (знак, икона) или емблема (символ), или комбинация от двете като лого. Като резултат, само някои от хилядите идеограми, които хората виждат се разпознават без име под тях. Разумно е да се използва идеограма като лого, дори и с име, ако хората изпитват трудност в разпознаването. Използват се двете изображения (идеограми) и името на компанията, за да го изтъкнат вместо да използват графичният дял, правейки го уникално с буквите, цветовете и допълнителните графични елементи.

Идеограмите (икони, знаци, емблеми) могат да са по-ефективни от написано име (логотип) особено за логота, които се превеждат на други езици; например, име изписано на арабски, ще е трудно за разпознаване на европейският пазар. Идеограмата съхранява патентованото име и на двата пазара. В недоходоносните сфери, Червеният Кръст (който се води Червен полумесец в мюсюлманските страни), е пример за наистина добре позната емблема, която няма нужда от съпътстващо я име. Брандирането се прави с цел да бъде познато в различните страни. Логото на Кока-Кола се разпознава навсякъде заради стандартните цветове и всеизвестната вълна зад него.

Някои страни имат логота, като Испания, Италия, Турция и Бахамските острови, които се разпознават лесно. Подобни лога, често биват използвани от страни, чиито туристически сектор е от голямо значение за икономиката им.

Лого дизайн

Цветът е важен за разпознаване, но не трябва да е главен компонент от дизайна, защото това може да е в разрез с функционалността. Някои цветове са сформирани/асоциирани с конкретни емоции, които дизайнерът иска да изрази. Например, ярките цветове като червеното, които се използват най-вече, за да привлекат вниманието на шофьорите, са подходящи за компании, които имат нужда от подобно внимание.

В САЩ, червеното, бялото и синьото често се използват за лога на компании, които искат да събудят патриотични чувства. Зеленото, често се асоциира със здравословните храни, а светло-синьото за диетичните храни. За другите марки, по-убитите тонове и по-меката наситеност „комуникират” различно с хората, представяйки качество, релаксация и т.н.

Цветът също е полезен за асоциирането на различни продукти с определена марка. Топлите цветове (червеното, оранжевото, жълтото) се свързват с топлите храни и това може да се интегрира в много лога на заведения за бързо хранене. Обратно на това, хладните цветове (синьо, лилаво) се асоциират с лекота и безтегловност, затова и много диетични продукти имат подобни цветове в логата си.

Дизайнът на логото е важен аспект от графичния дизайн и е един от най-трудните за усъвършенстване. Логото (идеограмата) е изображението олицетворяващо организацията. Тъй като логата са създадени с цел да представляват компаниите, е голяма грешка те често да бъдат обновявани.Бързо меню:
Select Language:

 сигурност на сайтовете  публикуване в търсачки  реклама в Интернет  24 часа съпорт и подръжка, контакти

началоуеб дизайноптимизация на сайтове за търсачкипопулярностреклама в интернетцени за уеб дизайн и бонусивъпроси и отговоринашият екипза контактистатии за уеб дизайна и интернет

УЕБ ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ   ® 2008   WWW.WEBDESIGN-BULGARIA.COM